Quote URL lacking Hostname

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sascha 4 years, 3 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket

Tagged: , ,

  • Author
    Posts
  • #2008

    Sascha
    Free User
    Post count: 10

    Hi,

    just created 2 quotes and send to clients (dummy clients for testing).

    Although I have setup {quote_link} they are not resolving the URL correctly, instead the URL contains the path only (like /wpi_quote/quote-36058/), so the hotname / domain-name is missing!

    Could you pls provide a solution about how to troubleshoot and resdolve this behaviour?

    I have checked email settings “Invoices” but couldn’t find any solutiuon.

    Thank you and kind regards,
    Sascha

    #2010

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    Hello!

    Are you talking about the Custom Quote email?

    Here is the default Email Content:
    Invoicing – Emails – Custom Emails

    
    
    
    <p>Hi {name},</p><p>We have provided you with our quote on {site_title}. </p><p>Click on the following link to view it online where you will be able to accept or decline the quote. <a class="btn btn-success" href="{quote_link}">View & Accept / Decline Quote</a></p>
    

    When I send myself a quote with the above I see the link as:
    https://network.com/site/wpi_quote/quote-232/?invoice_key=bde5bd67866db86255e17e52493276f1

    Please make sure you are using the latest versions, then create a private reply with your site URL and W Admin and we will check this out for you.

    If we can confirm the issue we may also need FTP in order to apply a solution, so you can include that if you have it.

    Thanks

    #2011

    Sascha
    Free User
    Post count: 10

    Hi,

    thank you for your reply.

    Your link shows
    “Forbidden
    You are not authorized to access the requested resource.”
    😉

    Yes, Custom Quotes Confirmation it is …

    I have already solved by myself, a quick+dirty solution, where I have put the hostname in front of {quote_link} and now it’s working fine.

    I will test later on another WP-installation and in case this bug occurs again I provide you with FTP-credentials.

    Cheers,
    Sascha

    #2015

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    OK, let us know how it goes.

    #2017

    Sascha
    Free User
    Post count: 10

    It works fine, thank you …

    #2018

    Sascha
    Free User
    Post count: 10

    Although I’m a bit afraid, that with next plugin-update the quote-link issue may be fixed and I need to recheck. So would you mind to check from your side again if I provide you with FTP-Credentials?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket